maanantai 3. joulukuuta 2012

Huono äiti.

Haluaisin olla paras äiti. Täydellinen. Mutta tuleeko musta kuitenki väistämättä huono äiti? Pelottaa, etten voi mitenkää vaikuttaa siihen.

7 kommenttia:

  1. Tottakai siihen voi itse vaikuttaa :) Älä ressaa, jos vain haluaa, kuka tahansa pystyy olemaan lapselleen hyvä ♥ Harvassa on huonot äidit ja yleensä niillä on pahasti jotain omassa elämässä huonosti, päihteitä tms..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä sanois että "yleensä". Ei munkaan äidillä ollu ongelmia päihteiden kanssa. Hän vaan on välinpitämätön mua kohtaan.

      Poista
    2. Niin tarkoitinkin siis että ongelmia, joko päihteiden tai itsensä kanssa tai jotain muuta mikä menee lapsen edelle... Mun mielestä ei oo kaikki hyvin (enkä siis tarkoita että mikään hullu kuitenkaan olis) itsellä, jos ei pysty kantaan vastuuta lapsestaan.
      Päihteet oli siis vain esimerkki niistä asioista, jotka voivat olla pielessä jos ei hyväksi äidiksi oo kykeneväinen.

      Poista
  2. Se rakkasu lasta kohtaa on jotain sanoin kuvaamatonta. Mä uskon että sust tulee paras äiti sun lapselle, onhan sulla ollu esimerkki äidistäsi mitä ei pidä tehä. Ja mä uskon että sä teet kaiken päinvastoin.
    Mulla on ollu vähän samankaltaista mun isänkanssa, se haluaa viettää enempi aikaa mun veljenkaa ja juttelee senkaa koko aika niitä näitä ja jos mä meen siellä käymää se saattaa vaa sanoo moi ja mitä kuuluu ja siihen jää meijen keskustelut. Silloo ku se muutti mun äitipuolenkaa yhtee ja sillä on 5 lasta ni se pitää enemmän niitä sen vaimon lapsii omina lapsinaa ku meitä.. mut aina kaikki ei mee niiku elokuvis ja kaikelle on tarkotuksensa, se ei välttämättä heti tunnu siltä mut se tulee jossai kohtii sun elämää vastaa että ''Miks''. Näin mä aina ajattelen.

    VastaaPoista
  3. Uskon, että susta tulee hyvä äiti! Jo se, että murehdit tätä, sanoo paljon siitä minkälainen äiti susta tulee. Ainakin mun mielestä.


    Blogissani on sulle haaste!

    VastaaPoista
  4. Mullakin ois haaste sulle http://vauvakuumettablogi.blogspot.fi/2012/12/haaste.html#comment-form

    VastaaPoista
  5. oon kyl aikas huono vastaamaan noihin haasteisiin mutta YRITÄN!!! kiitos:)

    VastaaPoista