keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Burnout ja sairasloma.

Sellainen tarina kerrottavana.

8 kommenttia:

 1. Jaksuja <3 toivottavasti saat pian itsesi kuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) yritin tehdä liikaa ja ei pystynyt enää. Mutta koulussa on pakko käydä että ei tää nyt ihan lomaa ole. Mutta oot ihana kun laitoit ton viestin <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. On ihanaa että joitakin kiinnostaa mun vointi niin paljon että jaksaa nähdä vaivaa piristävien viestien kirjoittamiseen:-) oot niin ihana ihminen!

   Poista
 3. Kovasti jaksamista ja voimia! <3 Tiiän kyllä justiin millaset olot sulla on ku itelle tuli viime syksynä työuupumus! Aikansa se ottaa että taas eheytyy mutta kyllä se siittä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa etten oo yksin. Onneks ei pää oo viel niin sekasin että ymmärrän kyllä ettö huominen on olemassa ja että ei tämä lopullista ole. Silti tuntuu vaikeelta selvitä samaan aikaan hengittämisestä ja sekuntiviisarin kuuntelemisesta. Liikaa kerralla. Miten sä selvisit?

   Poista
  2. Ensimmäiset viikot lähinnä vaan makasin sängyssä ja mies palveli mua sinne. Sitten kun sain vähä itteäni kasattua niin nousin ja aloin puuhastella kaikkea itselle mielihyvää tuottavaa. Kudoin, ulkoilin, bloggasin, askartelin,kuuntelin musiikkia, katoin elokuvia, näin kavereita...Kävin myös säännöllisesti psykologin jutulla ja se oli ehkä isoin apu. Jotenkin siellä ymmärsi sen että nyt ei tartte oikeesti käydä töissä, siivota eikö murehtia mistään muusta ku siitä että nyt kerätään voimia. Sitten kummasti siinä vaan alko voimat tulla pikku hiljaa takasin mutta kyllä siinä useampi kuukausi meni.

   Poista
  3. Ihanaa että sun olos on parantunut! Mukava kuulla että pienet asiat auttavat paranemisessa. Ite tänää järjestelin siivouskaapissa puhdistusaineet siistiin riviin. Siitä tuli sairaan hyvä olo ja ihailin sitä varmaan viis minuuttia. Tyhmää mutta... niin:-)

   Poista