lauantai 20. lokakuuta 2012

Tein eilen yhden suurimmista virheistä, minkä lapseton voi vaan tehdä.

Kerroin lapselliselle kaverilleni yhdestä tutustani, joka oli antanu lapsensa nukkua neljän tunnin päiväunet. Ja sanoin, että itte en antais nukkua niin pitkään putkeen. Mua ainaki pelottis jo et onkohan se lapsi kuollu tai jotain :D  +eikä se sitten nuku yöllä ollenkaan.

Mutta:VIRHE!!! Eihän tollasia juttuja saa lapselliselle sanoo... Se tavallan loukkaantu vähän.. Ja kaduin kyllä sanomisiani heti ku olin ne ulos suustani päästänyt... Pyydän anteeksi kaikkia sammakoita, joita ulos päästän lapsellisten ihmisien seurassa :)

3 kommenttia:

 1. Hei pieni, ei tuo nyt maata kaada! Tuskin se lapsellinen on sen pitempään jäänyt sanomisiasi miettimään. Ainahan voit tuollaisen jälkeen nauraa ääneen itellesi "tai oho, mitäs mä muka näistä tiedän" niin se toinenkin tietää, ettet ollut soosoo-mutrusuu-tosissasi (vaan ihan vaan kiinnostunut lapsiperheasioista).

  P.S. Täällä eräs tapaus nukkui vastasyntyneenä 1-2 vkon ikäisenä 3-7 h päiväunia (mikä on aivan epänormaalia, muttei vaan herännyt oikein millään). Ja 2v nukkui 3 h päiväunia. Ihan kiva vaan, että ehtii äiti rauhassa syödä, peseytyä, tehdä kotitöitä tms. Kukin tavallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no siis vitsillähän mä tonki kirjotin osittain;)

   mut siis tietty lapset nukkuu pitkään ja paljon kerralla! Mut mulle tuottais ongelmaa se et en luota siihen et se lapsi on viel elossa ja menisin varmaa pari kertaa tunnissa varmistaa et onks se nyt oikeesti elossa vielä:D

   vaikka toisaalta tääki tunne varmasti menis ohi kunhan vaan tottuis siihen että kyllä se lapsi vaan nukkuu.

   Mut hei: mitäs mä nyt näistä tiedän;) (oli muuten hyvä neuvo!)

   Poista
 2. Se on helppo lapsettomana ajatella, että et antaisi nukkua niin pitkiä päiväunia, kun sinulla ei ole tietoa miten lapsi reagoi kun on väsynyt ja haluaisi nukkua. Ei niitä silloin herätellä.
  Ja jos sinulla lapsi olisi niin olisit kuule tyytyväinen, että nukkuisi noin kauan, silloin saa ite hengähtää.

  VastaaPoista