tiistai 13. marraskuuta 2012

TMI ALERT!

Noh.

Tänään tapahtui taas jotain. Tai siis oikeestaan ei tapahtunut mitään.

Oltiin tekemässä asioita ja mies sitten rupes paljaalla ihan kunnolla niinku... niih. Mä sitte ihmettelin et miten se uskaltaa noin tehä ja kysyin:"Laitatsä kortsuu ollenkaa?"

Se sitte vastas, mun mielestä hieman... häiriintyneenä, keskeytettynä, pettyneenä:"Jooh" ja nous hitaasti noutamaan sitä.

Oliskohan mun vaan pitäny pitää suu kiinni? Oliskohan se tehny ilman?

12 kommenttia:

 1. En tiedä mitä sinun olisi pitänyt tuossa tilanteessa toimia, mutta jos itse olisin ollut tuossa tilanteessa niin olisin varmaan vaan ollut hiljaa ja sitten jälkeinpäin kysynyt, että nytkö sä sitten haluatkin sen vauvan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä pystyny olla hiljaa. Olin niin häkeltynyt. Toivottavasti se ei nyt haavottunu loppuiäkseen :D

   Poista
 2. Miehesihän juuri laittoi viestiä, että alkaisitte yrittämään, joten siksi hän ei kortsua käyttänyt?

  Tuntuu, että nyt itse olet epävarma. Jos sinä lapsen haluaisit ja, kun miehesikin on niin jo sanonut niin miksi SINÄ sitten kysyt sitä kortsua? Ihmekään, että miehes pettyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miks kommentoit jos et oo lukenu asioita ajatuksella? Mies laitto viestiä että se alkaa lämmetä sille ajatukselle yhteisestä lapsesta. Mutta se ei tarkoita kuitenkaan vielä mitään sen enempää.

   Poista
  2. Outoa silti, että tekstistä päätellen olisi halunnut vetää paljaalla, mutta sinun "kehotuksesta" haki kortsun.

   Ja anteeksi. En tiennyt, että jos joku kirjoittaa julkisesti niin siihen ei saa kommentoida.
   Ymmärsin muutkin tekstisi kyllä, mutta joku ristiriita tässä vain tuntuu olevan.

   Poista
  3. Heh, jos Cii olisi antanut asian olla ja olisivat pistelleet menemään ilman ehkäisyä, olisi tämäkin kommenttiboksi täyttynyt valituksella siitä, että asia täytyy olla puhuttu selväksi ennen varsinaista toimintaa. Varmasti vaati luonnetta kaikessa lapsenkaipuussa huomauttaa asiasta ettei epäselvä tilaisuus "tehnyt varasta". Mielestäni teit oikein. :)

   Poista
  4. Niin ei voi tietää. Itse olisin kyllä pitänyt visusti suuni kiinni :)
   Vaikka parempihan se on, että molemmat sitä lasta oikeasti haluavat, ettei käy niin, että Cii jäisi lopulta lapsen kanssa yksin, koska mies ei oikeasti halunnutkaan lasta!

   En voi sille mitään, että silti tuntuu niin ristiriitaiselta. Enkä minä tuota paheksuvasti kirjoittanut, jos joku sen niin otti.

   Poista
  5. niin siis. toi ei ollut kehoitus. se oli vaan kysymys.

   kuitenkin ennen kysymistä olin miettinyt noi kaikki skenaariot läpi, eli esim sen, että mitä jos pitäisin vaan turpani kiinni. mutta siitä olisi tullut niin huono omatunto, että päätin avata suun. ja mulle on tärkeää se, että mieskin sitten on valmis siihen lapseen kun se aloitetaan joskus kaukaisessa/lähitulevaisuudessa. Sillä ei ole merkitystä, miten kauan siihen päätökseen mieheltä menee.

   Poista
  6. Ja hyvää kannattaakin odottaa! :)

   Tsemppiä hirveesti, toivottavasti saisit pian kuulla miehesi suusta sanat "nyt tehdään lasta!" ;)

   Poista
  7. mäkin toivon että noi sanat kuulisin:) sitten kun se on siihen valmis. en halua enää pettyä:)

   Poista