keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Mun mies ei halua lasta vielä. OSA 2

Vituttaa se sen...käyttäytyminen välillä.

Miks sitte tunget sen sisään ilman suojaa? Oon kertonu, etten tykkää, että se tekee sitä. Mä oon pyytäny, ettei se tekis sitä. Pliis laittaisitko nyt vaan sen kumin. Ja välillä ihan oma-alotteisestikin.

Se ei jotenki ymmärrä, että tekemällä tota se mahdollistaa mut ajattelemaan joka kuukausi, että on mahdollisuus. Pieni, mutta silti.

Olisko helpompaa, jos se sanois, ettei ikinä?

4 kommenttia:

 1. No äkkiä ne miesten mielet voi muuttua kun ei koko ajan piinaa asialla. On tämä niin iso muutos että molempien pitää olla mukana 100%...

  VastaaPoista
 2. mulla on just päinvastoin, eli aina kun mies laittaa kumin päälle (eli aina petipuuhissa ollessa), rupee surettaan se, että raskautumisen mahdollisuus on käytännössä 0%.
  Koskaan en oo tykänny kumin käyttämisestä (fillis on ihan eri), mutta nyt siitä tulee oikeesti ihan paha mieli kun se on niin selvä osotus siitä ettei mies ole vielä valmis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mä ajattelen niin että... on HYVÄ että se mun mies myöntää ettei oo valmis siihen lapseen vielä. Koska se tarkottaa sitä ettei se ainakaa suostu lapsentekoon vaan mua miellyttääkseen!(onpas muuten omituisen näkönen sana)

   Pahempi olis se että tulisin raskaaks ennen ku mies olis valmis ja sitte se säikähtäis ja se jättäis mut. Koska en haluis olla yh ku tiedän millasta se on lapselle. Vaikka ei tote tietenkään voi loppujen lopuks suunnitella, mut sitä voi kyl tässä tapauksessa välttää.

   Joten vaikka mullaki välillä tulee sitä huonoa mieltä siitä kumin laittamisesta nii ajattelen mielmmin niin että on hyvä että molemmilla on tarpeeks aikaa valmistautuu:)

   Poista
 3. Meillä oon sanonu, et en aio nyt alottaa pillereitä uudestaan ja sanoin et käytät kumia jos käytät. Se ei oo käyttäny. Ni miten sit tulkitsee. Mustakin tuntuu pahalta kun se yhen kerran on käyttäny, ja sillon alussa. Iha ku se joka kerta nyppäis palan kohtua irti tai muuta :D:D Voit lukea enempi ajatuksia tuolta mun blogista, niinku oot varmaan tehnykin. Mä kävin yks kerta kännykäl lukee tätä sun blogia mut nyt vasta muistin tulla liittymään lukijaksi. :)

  VastaaPoista