lauantai 27. huhtikuuta 2013

Jännää.

Yks luokkalainen sano mulle joku aika sitte, että se luuli mua lestadiolaiseks koska olin niin nuorena menny naimisiin. Mitenköhän noi kaks asiaa edes liittyy toisiinsa?

Minähän en kuulu kirkkoon. Mun mielestä uskomisen ei pitäis maksaa jotain. Ja vaikka mut on kasvatettu luterilaiseen uskoon, oon silti sitä mieltä, että luterilaisella kirkolla on Suomessa aikamoinen monopoliasema. Muita uskontoja tunnutaan väheksyvän. Mistäköhän se johtuu?

2 kommenttia:

 1. Ite pidin sitä outona kun mentiin miehen kanssa naimisiin (sillon minä 23v, mies 21v.)että kaikki oletti mun olevan raskaana. :D Kyllähän me siis sitä vauvaa toivottiin, mutta aika outoa että se oli tollanen perusolettamus että kun nuorena menee naimisiin niin pian häiden jälkeen sitten jo synnytellään.

  Noh vähänkö sitten ketutti kun kaikki alko kysellä perheenlisäyksen perään ja hiljaa mielessäni ajattelin että voi ittu kun se oliskin niin helppoa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii toi oli sitten se toinen tietty mitä mullekki on tullu. Mieheltäki oon kyselly, mutta hän ei oo tavannu kumpaakaan. Tai sitten hän vaan ei oo tajunnu:D

   Joskus rivien välistä ja joskus vähän huonommin peiteltynä kyllä kuulee, että millonkas me aiotaan lapsia. Loukkaa tollaset utelut, koska kaikessa kyseisen asian herkkyydessään asiahan ei kuulu muille. Ja ihan ku tohon vois vastata mitään muuta ku naureskella.

   Poista