lauantai 13. huhtikuuta 2013

Jos olis rikas, oma asunto ja haluis tuhlata...

Välillä jotain muuta tekstiä.

Meidän nykyset huonekalut on jotain niin kamalaa, että en tykkää yhtään. Sohva ostettiin halvalla alennuksesta kolmisen vuotta sitten ja on kyllä niin paskaa laatua. Matto on huonolaatunen kudottu matto, mutta se oli sairaan halpa. Olkkarin kirjahyllytki oli tarjouksesta ostettu, sillon kuvittelin ne kauniiksikin vielä. Nyt ne on vaan vanhentuneen tyylikkäät mun makuun. Sitte on kaikkee pikku roinaa ympäri kämppää.

Ainoo mistä tykkään meidän kämpässä on makkarin ja olkkarin verhot ja meidän ruokapöytä. Makkarin verhot on vaan muutaman viikon vanhat. Tein ne Ikean musta valkoraidallisesta kankaasta. Olkkarissa on iskältä saadut tumman siniset verhot, jotka tehtiin vuonna 2004. Ja ruokapöytä ostettiin huutonetistä sillon ku muutettiin. Mukana tuli 4 pinnatuolia, joihin sillon ihastuin, nyt jo laantunut ihastus. Mutta se pöytä<3 Se vaan vaatis hiouksen ja lakan. Onneks en maalannu sitä pöytää sillon pastellisävyseksi persikaksi ku ostettiin se. Kyllä nyt kaduttais:D

Mutta aina haaveilen, millasen sisustuksen haluisin, jos olis rahaa tuhlata niin paljon ku huvittais. Ja sanon aina miehelle, että ostetaan uus sohva vasta ku vanha menee rikki. Mukavan lupaavasti se jo narisee! Ehkä jo tänä vuonna siis. Oon jo kyl aikaa sitten valinnu sen tulevan sohvan. Tällä hetkellä se ainakin on Pohjanmaan Teema-sohva ruskeella nahkalla verhoiltuna. (En saa laitettua linkkiä nyt tän homotabletin kanssa.)

1 kommentti:

  1. 20w vaimo, kuulostaa vieraalta, vaikka sitä juuri olen itsekin. :)

    VastaaPoista