torstai 17. toukokuuta 2012

Haaste: 10 asiaa, jotka tekevät hyvän mielen

Sain haasteen WishfulRideriltä. KIITOS:)

Tää on aika vaikee. Niitä asioita tulee heti niin monta mieleen, mutta mitkä voisi hyväksyä listalle? :D

 1. No mun mies tietty ekana. Aina. Se on niin tyhmä ja ärsyttävä ja vihattava ja ihana ja rakastettava ja halittava. Kaikkea. :))))))
 2. Vapaapäivät. Mulla on aika usein vapaapäiviä, koska oon yötyössä ja kierto on 3+2, mutta silti aina sitä jaksaa iloita vapaapäivästä(tai siis oikeesti -yöstä)
 3. Tuleva koulu. Tai enhän mä tiiä vielä, että pääsenkö sinne, mutta peukut pystyssä ja koputetaan puuta! Oon siis hakenut sairaanhoitajaks. Ja hauskaks tän jutun muuten tekee se, että mun miehen äiti (jolla siis avioliiton kautta sama sukunimi kun mulla) on sairaanhoitaja JA mun miehen isänäiti (jolla kanssa avioliiton kautta sama sukunimi kun mulla) oli sairaanhoitaja. Varmaan joku kirous tossa nimessä??
 4. Rillit huurussa, eli The Big Bang Theory-sarja. Siis oikeesti maailman hauskin sarja, kannattaa kattoo. Mä katon sitä aina netistä, koska noi Suomen jaksot on niin paljon myöhässä, enkä millään ees muista kattoo sitä, kun se tulee... Toinen sarja mitä suosittelen nauruun on Salatut elämät, mut joo... :D
 5. Haaveilu ja suunnittelu. Tykkään hirveesti aina suunnitella kaiken etukäteen. Ja suunnitella kaiken tosi pikkutarkasti ja useaan kertaan. Vaikkei se ees toteutuis koskaan! Esim. vähän aikaa sitten tein IKEA:n keittiönsuunnitteluohjelmalla meidän asuntoon unelmakeittiön, vaikka tää asunto ei ees oo meidän! Eikä sellasen keittiön saaminen olis muutenkaan realistista!
 6. Kokis!!!!!!!!!! Tarkemmin, jos saa päättää niin Pepsi Max. Oon nyt kyl vähentänyt reippaasti sen kittaamista, koska mulla oli joku 3 vuotta kiillevaurio takahampaassa ja muutama kuukaus sitten se piti mennä paikkaa, koska siihen oli tullut sitä sellasta mustaa(mut ei kuitenkaan reikää!!)
 7. Aihe vapaa. Se on mulla tossa kirjanmerkkipalkissakin. Noloo. Mutta AAHHH niin rentouttavaa lukee sitä.
 8. Käsityöt. Tykkään tehä kaikenlaisii käsitöitä, mieluiten teen lahjaks, koska en mä yleensä niitä tykkää itte käyttää kuitenkaan.
 9. Lahjojen antaminen. Tykkään hirveesti keksii aina täydellistä ja hienoo lahjaa jollekkin ja sitten ku pääsee vihdoin antaa sen nii tulee hyvä mieli ku toinen tykkää siitä(tai toivottavasti).
 10. Se, että on rahaa säästössä. "Pahan päivän varalle" sanotaan. En kyl usko, että käyttäisin niitä, vaikka olis pää irti. Oon pihi.

Haastan:
Kaisa
Lila
Odotellen
Annika
Cirneklia2 kommenttia:

 1. Kiitos paljon :) tein tän kyl jo vähän aika sit ni en nyt jaksa uudestaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitokset haasteesta! Tää olikin kiva ja haastava tehdä! :D

  VastaaPoista