tiistai 18. syyskuuta 2012

En kysyny siltä sitä vastausta.

Mä tiedän, että se on ei.
Jos se olis ollu kyllä, se lis kyl sanonu siitä mulle jo.
Mut koska se on ei nii.... en haluu edes kuulla sitä vastausta. Ei mun ees tarvii. Mä tiedän sen kyllä.

Noh. Myöhemmin sitten.

Ps. Se on virallisesti syksy nyt sitten. Maassa hirveesti vaahteranlehtiä ja linnut on läskejä.

7 kommenttia:

 1. Mä kyllä kysyisin :) koska ei miehille välttämättä oo niin matala kynnys alottaa ite puhumaan siitä. Riippuu toki miehestäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä mä tota mun miestä tunnen nii jos kysyisin nii se vaan suuttuis. että mielummin oon kysymättä etten aiheuta mitään turhaa konfliktii ku tiedän sen vastauksen kuitenki:)

   Poista
 2. Tiedän tuon tuntee, kun ei edes halua kuulla sitä kieltävää vastausta. Mieluummin on sanomatta sanaakaan, kun sanoo että: "ei." Vihaan tätä yksipuolista vauvakuumetta yli kaiken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii, mielummin elelen siinä haavemaailmassa, jossa kaikki olisi toisin. mutta tollaset...vastoinkäymiset pilaa siellä elämisen. siksi oon mielummin kuulematta sitä vastausta kokonaan :)

   Poista
 3. Niin tuttu tunne... Kun haluaisi palavasti kysyä (ja kuulla sen "kyllä"-vastauksen), mutta tietää kysymättäkin vastauksen ärsyyntynyt "ei" ja pilaavansa molempien päivän kysymällä...

  Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis tää kuvaa tätä tilannetta niin täydellisesti! Sä ymmärrät siis ainaki tän tunteen;) kiitos tsempeistä. Se kyl tuli tarpeeseen:)

   Poista
 4. Ja mitä nyt ite noit miehii tunnen, ni voisin veikkaa et ne saattaa ahistuukkii aikalailla. Tokihan tuo on kamalaa jos ite odottaa oottamistaa saada haikaralt paketin, mut eiköhän tieto helpota et jonain päivänä :) se päivä voi olla kuukauden päästä tai vaikkapa jo huomenna, kuka tietää?:)Tsemiä teille !

  VastaaPoista