torstai 27. syyskuuta 2012

Sormuksista.

Meillähän ei oo kun yhet sormukset. Sillon melkeen neljä vuotta sitten ku päätettiin, että tänään mennään kihloihin me käytiin kolmessa kaupassa, että löysin just sellasen sormuksen mitä halusin. Mieshän tietty löys sopivan jo ekasta kaupasta.Huoh, miehet! Mulla oli siis jo päässä pyöriny ajatus siitä, minkälaisen sormuksen haluaisin; hopeinen ja niin kapee ku mahdollista. Sellanen niin ohut, että ku sitä kattooki nii pelkää, että se menee rikki.

Siis ihan yksinkertainen! Mutta ei millään löydetty ja ei niitten kahen ekan asiakaspalveluki oli ihan perseestä. Ainaki siinä ekassa kaupassa meille ei ees tarjottu apua ja ku pyydettiin, että meille näytettäis hopeisia sormuksia nii niitä vaa tyrkättii etee. Ja ku ei siinä ekassa tarjottimessa ollu muita ku sellasia "lasten" sormuksia nii pyydettii lisää. Siinä tokassa oli muutama sellanen, jonka tyylistä oltiin ajateltu miehelle, eli sellasta noin 5mm leveetä hopeista sormusta. No me sitten otettiin se sille, koska se ei oo kovinkaan pitkäjänteinen shoppailija. :D
Tän tyylinen on miehellä.
Tykkään siitä sormuksesta kyllä, mut huono puoli hopeessa on se pehmeys. Se sormus on jo tosi kokeneen näkönen ;) Mut se sormus makso vaa 29e nii ei se haittaa.

Tokassa kaupassa mä taas pyysin nähdä niitä hopeisia kihlasormuksia, mutta en löytäny niistä yhtään ihanaa. Selitin sitten sille myyjälle, että haluaisin sellasen kapeen hopeisen. Se sitten tarjos mulle sellasta kultasta noin 4mm leveetä, jossa on sellanen kaponen hopeinen raita ympärillä. Mä ihastuin siihen, mutta niillä ei ollu tarpeeks pientä kokoo mulle. Sattumalta tässä kaupungissa on toinen saman yritysketjun liike, johon ne sitten soitti ja kysy, että olisko niillä sattumoisin pienempää kokoo. Ja olihan niillä.
Se mun eka sormus oli tän tyylinen, mutta hopeinen raita oli kapeempi ja toinen kultainen osuus oli leveempi.
Mentiin sitten suoraan sinne kolmanteen kauppaan sovittamaan sitä sormusta, mutta seki sormus oli liian iso mulle. Selitin sitte sillekki myyjälle, minkälaista sormusta haluaisin ja se myyjä tajus näyttää mulle valkokultasia sormuksia. Alkuu vähän kyl olin vastaan ku kuvittelin, että ne on himokalliita. Mut sitte se näytti niitten hintoja ja ei ne ollukkaa kalliita, koska tää on ihan tällänen perus kihlasormus. Mä sitten valitsin niistä valkokultasista sen kapeimman mahdollisen ja sitten se myyjä etti pienimmän mahdollisen niistä. Tais olla niin, että koko 15 olis ollu oikee koko, mutta niitten pienin oli koko 16 nii otettiin sitte se. Vaikka mun kyl pitääki varoo koko ajan sen tippumista. Ja on muuten tippunukki! :D Mulla on tosi kapeet sormet :D
Tän tyylisen sitten loppujen lopuksi ostin. Kapeamman vaan.
Mun sormus on siis valkokultainen ja tollanen todella kapee (täyty ihan mitata että 1,5mm levee se on). Makso 69e. Ei tää ollu ihan sitä mistä haaveilin mut lähellä;) Ja oon oppinut rakastaa tätä. Hyvää tässä on tää materiaalin kovuus, ei tule niin helposti naarmuja(vaikka onhan tää jo ihan täynnä pikkuriikkisiä naarmuja).

Kaiverruksia ei sillon hommattu ku ajateltiin, että kaiverretaan sitten samaan aikaan kihla- ja hääpäivämäärät, me kun tiedettiin, ettei hommata vihkisormuksia kaveriks. No se suunnitelma nyt menikin pilalle ku päätettiin, että molemmat päivät on samoja, eli meidän sormuksissa lukee yksinkertaisesti vaan 23.12. Ei vuosilukua ollenkaan. 

PS. Näin pari yötä sitten unta, että mulla oli myös vihkisormus. Se oli sellanen joku 3mm levee ja jotain tummaa metallia. Ja voi kun se kiils! Se oli niin kaunis, että tekee mieli hommata ittelle toinenki sormus ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti