sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Tultiin äsken miehen vanhemmilta kylästä.

Autossa istuessa kysyin mieheltä:"Mitä jos alettais yrittää jo nyt?"
"Ai yrittää mitä?"
"Vauvaa."

"No...........mietitään", se vastas hymyillen. :)

"Miten pitkään me tätä mietitään?"
"Jonkun aikaa."
"Entä, jos mietitään tätä tää ilta ja sä kerrot vastauksen sitten huomenna?"
"Okei."

Saa nähä kertooko se mitään vastausta, mut on se silti ihana :)

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. tää on kyllä niin säälittävää, että tollasesta pikkusesta asiasta oon nyt ihan...utopiassa! :D eihän toi edes tarkota mitään!

   Poista
 2. Hihi, niin muistan ton fiiliksen! <3

  VastaaPoista
 3. Meillä mä olin se joka oli kans kinunnu pillereiden jättämistä pois. Sit mies suostu ja mulla tuli pupu pöksyyn ;DD luin vanhan puhelimen viestejä ja oon lähettäny miehelle viestin, että jätetään vaan ne pillerit pois. Heh. Mut kuulostaa lupaavalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäki oletan että, kun tää yritys on vihdoin virallisesti päätetty, molemmilla tulee niitä aikoja jolloin menee pupu pöksyyn ja sieltä varmaan persiiseen asti. tää päätös on kuitenki niin iso ja elämää muuttava asia. ja kuitenki on hetkiä, jolloin sen elämän ei haluais muuttua yhtään:)

   Poista
  2. Me tehtiin niin, että sovittiin yrityksen aloittamisesta noin puoli vuotta aikaisemmin. Siinä ehti sitten hyvin pohdiskella asiaa joka vinkkelistä ja kun yrityksen aloitushetki koitti oli molemmat ihan intona eikä enää tarvinnut panikoida.

   Poista
  3. Me oltiin kans sovittu, ettö alotetaan toukokuussa yritys. Mut eipä me jaksettu enää odottaa ja yritys alotettiin jo marraskuussa :)

   Poista